bruisende zaken

Je auto onafhankelijk laten keuren?

Je auto onafhankelijk laten keuren?

01-04-2024

Dat doe je bij APK Station Tilburg. Maak nu een afspraak!

Wij zijn een steunpunt van www.topspace.nl

De keurmeesters van APK Station Tilburg zijn al meer dan 26 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen. Wij zijn een neutraal keurstation. Omdat wij geen reparaties doen en geen onderhoud uitvoeren, keuren wij altijd eerlijk en onafhankelijk. Wij hebben er geen belang bij om uw auto af te keuren. En wij keuren uw auto volgens de wettelijke keuringseisen welke door de RDW zijn vastgesteld.

Waarom moet u een airco servicebeurt uit laten voeren één keer in de drie jaar?

Per jaar neemt de koelcapaciteit van de airco af met 15%. Hierdoor zult u in de warme zomers een minder goed werkende airco hebben. Maak een afspraak en geniet weer van je airco!

Direct een afspraak maken? Kijk op: www.apkstationtilburg.nl/reserveren

Reastraat 25, Tilburg | 013-2310100 | info@apkstationtilburg.nl | www.apkstationtilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans