bruisende zaken

Uw woonstijl, uw droomstijl

Uw woonstijl, uw droomstijl

01-04-2024

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. Kenmerkend voor de ontwerpen is het woord puur. Puur in comfort, puur in eenvoud, puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

De combinatie Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie hoogwaardige zitmeubelen opgeleverd. Mooie, pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een tijdloos enthousiasme uit. Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is.

De meubelen kunnen naar wens worden bekleed. Het zijn typische kenmerken van Havee meubelen, ze vormen de basis van het succes van dit familiebedrijf.

Pastoor van Beugenstraat 35, Oisterwijk | info@kooskluytmans.nl | www.kooskluytmans.nl | 013 - 5284815

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie