bruisende zaken

Groot formaat tegels voor ieder interieur

Groot formaat tegels voor ieder interieur

01-04-2024

Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment XL tegels. Of je nu op zoek bent naar strakke, moderne betonlooktegels, natuurlijke houtlook of prachtig natuursteen, wij hebben het allemaal. Met zoveel kleuren en formaten is er voor ieder wat wils.

Creëer een luxe, ruimtelijke uitstraling

Wat ons onderscheidt van de rest is niet alleen de diversiteit van ons assortiment, maar ook de hoge kwaliteit en het prachtige design van onze tegels. We werken samen met verschillende merken, zodat we altijd de perfecte tegel kunnen leveren die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Van A tot Z zorgen wij voor een naadloze service en begeleiding. Met onze 35 jaar ervaring als tegelzetter ben je verzekerd van vakmanschap en expertise.

Wil je onze tegels in het echt bewonderen? Geen probleem! Onze showroom staat dagelijks tot je beschikking, op afspraak. Hier kun je de verschillende tegels zien en voelen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw project.

Trees Kinstraat 7, Rijen | 06 28 88 87 47 info@xltegels.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp