bruisende zaken

Vrijdagmiddag bedrijvenborrel  Fairytale Festival!

Vrijdagmiddag bedrijvenborrel Fairytale Festival!

01-04-2024

De Fairytale Festival vrijdagmiddag-bedrijvenborrel komt op 10 mei terug naar Kaatsheuvel! Na een geweldige tweede editie met meer dan 1000 borrelaars van meer dan 60 bedrijven wordt de komende editie er ook weer één om niet te vergeten. Fairytale Festival nodigt je wederom uit om met alle personeelsleden te komen genieten op ons festival!

Gratis entree voor jou en je personeel tussen 14u en 16u, in combinatie met een muntenpakket. Gezellig samenzijn met diverse andere bedrijven uit de regio! Drankjes drinken terwijl onze dj’s de muziek verzorgen. Voor een bitterbal zorgen wij. De middag gaat over in onze echte festivalavond, met zowel Nederlandse artiesten als de beste feest en house dj’s. Je hebt daarbij geen aparte entree meer nodig. Darkraver, René Schuurmans, Henk Dissel, Jeffrey Heesen, Robert Pater, Rob Grijsbach, Lampegastuh en vele anderen...Een top line-up! Diverse promotie- en muntenpakketten beschikbaar.

Ben jij erbij!? Mail je gegevens naar stephan@blueoceanevents.nl of ga naar degrootstevrijmibovannederland.nl!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo