bruisende zaken

Een andere manier van denken

Een andere manier van denken

01-11-2019

Na 13 jaar in de jeugdzorg te hebben gewerkt belandde Magda Gort in een nieuw hoofdstuk van haar leven. In dit hoofdstuk is ze nog altijd zorgzaam en dienstbaar werkzaam, maar dan als awareness en spiritueel coach. Dit doet Magda in haar praktijk Mind & Thoughts by Magda.

“Mijn levensmotto is LEEF, zoals je eigenlijk zou willen!”

Onderbouwd Na een 3-daagse workshop Basic-NLP Practitioner besloot Magda door te pakken. Ze volgde een HBO opleiding Coaching en de gecertifieerde opleiding NLP Practitioner. Tegenwoordig heeft ze de kennis en ervaring in huis om samen met jou een weg in te slaan die leidt tot verdieping in jezelf. Maar voor Magda is dat nog niet genoeg. Ze blijft zichzelf altijd ontwikkelingen, door het volgen van nieuwe opleidingen.

Met een fijn gevoel Dankzij kennis en ervaring weet Magda zich goed te verplaatsen in jou. Daarbij is ze altijd zichzelf, oprecht en eerlijk. Ze coacht je als gelijkwaardige. Dit alles met het doel om jou te inspireren en op je gemak te stellen, waardoor jullie samen kunnen werken aan bewustwording. Dit zorgt er op haar beurt voor dat je op een andere manier gaat denken en voelen, waardoor een verandering plaats vindt in je gedrag. Magda vindt dat bewustwording en leven vanuit je hart je zoveel meer te bieden heeft.

Dat ben je waard! Op maat Een sessie duurt 60 minuten. Afhankelijk van de hulpvraag of het probleem waar jij mee worstelt, biedt Magda je verschillende behandelingen aan. Deze zijn op maat en niet gebaseerd op zweverigheid. Je volgt deze behandelingen vervolgens bij haar in de studio. Denk bijvoorbeeld aan ACT, een Mindfulness training of healing meditatie.

Wil jij lekkerder in je vel zitten? Magda ondersteunt je bij het helder maken van een vraagstuk om dit vervolgens zelf te kunnen beantwoorden. Zodoende ontstaat balans tussen privéleven en werk. Neem daarom vandaag nog contact op en help jezelf!

Mind & Thoughts by Magda | Eigenaar: Magda Gort Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com | www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum