bruisende zaken

Ervaar meer balans en rust in je leven

Ervaar meer balans en rust in je leven

01-12-2019

Deborah Vroegop is altijd nieuwsgierig geweest naar het gedrag van mensen en hoe het komt dat ze doen wat ze doen. Ze heeft jarenlang in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Eerst als hulpverlener en later als afdelingsmanager. Uiteindelijk besloot ze haar eigen coachpraktijk te beginnen. Ze houdt ervan mensen te helpen. Je bent dan ook van harte welkom bij Deborah Vroegop Coaching als je meer balans en rust in je leven wilt ervaren.

“Hoe blijf ik op mijn gemak in ongemakkelijke situaties?”

Orde in de chaos

Je kunt soms verstrikt komen te zitten in gedachtenpatronen en situaties waar je alleen niet uitkomt. Deborah gaat dan graag met jou aan de slag om je in deze lastige periode te coachen. Ze sluit daarbij zonder oordeel aan op jouw behoefte en zet zich in om samen met jou orde te scheppen in de chaos. Dit doet ze door helder te krijgen wat je precies wilt, wat je daarin belemmert en hoe je met die belemmeringen om kunt gaan.

Wanneer communicatie lastig wordt

Deborah krijgt regelmatig cliënten in haar praktijk die in een lastig traject zitten met hun werkgever of met instanties. Daarbij is het van groot belang om goed te communiceren. Deborah leert jou hoe je je niet laat overspoelen door je emoties, maar helder krijgt wat je wilt en hoe je je boodschap overbrengt. Zo groei je uit tot een volwaardige gesprekspartner en krijg je weer grip op je situatie.

Wat jij nodig hebt

Deborah heeft veel te bieden als je iets wilt veranderen waar je zelf niet uitkomt. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met haar op. Ze luistert goed en komt snel tot de kern. Zo kom jij van een leven waarin stress de boventoon voert, in een leven waar keuzes vanuit vrijheid gemaakt worden.

Wil je hulp in lastige situaties? Neem dan contact op met Deborah en gun jezelf deze investering!

Deborah Vroegop Coaching Druivenlaan 15, Alkmaar info@deborahvroegop.nl 06-37225849 www.deborahvroegop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding