bruisende zaken

Vertrouwen moet je bouwen

Vertrouwen moet je bouwen

01-03-2020

De grootste struikelblok die ik in mijn studio tegenkom, is dat mensen te snel willen. Als er niet binnen korte tijd grote veranderingen te voelen en te zien zijn, denkt men ‘zie je wel het lukt niet’.

Deze gedachte die in je hoofd opkomt is van je ego en is negatieve energie. Deze ego-gedachte wil zichzelf in stand houden door negatieve dingen tegen je te zeggen. Zo werkt dat! Iedere keer weer zodat je het op een gegeven moment gaat geloven, maar dit is niet waar! Dit is een niet-helpende programmering die jij macht geeft door het te geloven. Dit is belangrijk om te beseffen. Hou het positief! Heb vertrouwen en houd vertrouwen. Je kunt die verandering aan! Het is een proces.

Vertrouwen moet je bouwen. Stap voor stap. Iedere dag wordt jouw vertrouwen sterker en sterker.

Schrijf deze twee zinnen op. Hang het op ergens waar je elke dag komt. Hiermee neem je iedere keer als je er naar kijkt de opbouwende energie van vertrouwen tot je.

Vind jij dit een waardevolle tip? Wil jij hierover toch nog sparren met mij of heb je een andere vraag, laat me dit weten!Ik Ben Spiritueel LevensCoach. Ik coach vanuit oprechte interesse in de mens. Ik luister naar jouw verhaal. Ik luister naar je om je te begrijpen, niet om te reageren.
• Acceptance & Commitment Training
• Neuro Linquistisch Programmeren
• Healingmeditatie
• Brainstormen

Mind & Thoughts by Magda Eigenaar: Magda Gort Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).