Column

Welke strategie  					zet jij in?

Welke strategie zet jij in?

01-07-2020

Iedereen kent en heeft ze: overlevingsstrategieën. De meeste zitten zo diep in je verankerd, dat je ze onbewust al inzet voor je er erg in hebt. Bijvoorbeeld te lang dingen opkroppen en dan ineens een emotionele uitbarsting krijgen. Andere zet je heel bewust in bijvoorbeeld bezig blijven om niet te hoeven voelen of nadenken.

“Er bestaat niet zoiets als de ultieme, perfecte uitvoering of het perfecte leven.”

Deze strategieën zitten in je brein gebrand volkomen gericht op overleven. Sommige zijn misschien ooit noodzakelijk geweest. De meeste van deze strategieën zijn echter niet meer nodig of helpend op dit moment in je leven. Het zijn patronen en strategieën geworden waar je graag van af zou willen. Die je wilt veranderen maar vaak weet je niet hoe.

Welke zet jij nu nog in waar je eigenlijk van af zou willen? Als jij echt helemaal klaar bent met een overlevingsstrategie, een patroon, emoties of overtuigingen die je blokkeren, vasthouden in een vicieuze cirkel.

Als je echt blijvend wil veranderen, dan help ik je daar graag bij.

Fnidsen 77, Alkmaar 06-22922101 info@jouwtransfomatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum