bruisende zaken

Liefdevol, betrokken & praktisch

Liefdevol, betrokken & praktisch

01-11-2020

“Afscheid moeten nemen van een dierbare is intens.” Daarom is het volgens Monique Bankras, eigenaresse van Monique Bankras Uitvaartbegeleiding, ontzettend fijn als er iemand is die je daarin kan begeleiden. “Iemand die er voor jou is en juist die dingen verzorgt en regelt die voor jou op dat moment te veel zijn.”

“Als je mij belt na het overlijden van een dierbare, kom ik meteen naar je toe”

Een taak die Monique met veel passie, betrokkenheid én verstand van zaken op zich kan nemen. “Ik begeleid, ondersteun en help nabestaanden waar ik kan – en waar dit gewenst is – bij het vormgeven van een mooi en waardig afscheid van hun dierbare. Dit doe ik absoluut niet door ze alles uit handen te trekken. Integendeel, het afscheid is van hen. Ik ben er puur waar de mensen mij nodig hebben, houd het overzicht, zorg dat er niets vergeten wordt en dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid.”

Professioneel

Als uitvaartbegeleidster is Monique dag en nacht bereikbaar voor wie haar hulp nodig heeft. “Als je mij belt na het overlijden van een dierbare, kom ik meteen naar je toe en zorg samen met jou ervoor dat alles ‘op de rit’ komt, waar de overledene ook verzekerd is. Dit doe ik altijd op een persoonlijke, betrokken manier, van mens tot mens. Niet te zakelijk, maar wel heel professioneel. Ik ben er op dat moment echt voor jou en dat blijf ik ook tot na de uitvaart.”

Voorbespreking

“Overigens word ik lang niet altijd pas na iemands overlijden betrokken bij het vormgeven van een uitvaart. Steeds meer mensen kiezen voor een voorbespreking waarin we samen doornemen wat jouw wensen zijn voor je eigen uitvaart om je nabestaanden te ontzorgen na jouw overlijden. Heel bijzonder om zulke gesprekken te mogen voeren. Ik kan het iedereen aanraden om op zijn minst na te denken over hoe je eigen afscheid eruit zou mogen zien als het zover is. En ook daar kan ik je dus bij helpen; liefdevol, betrokken en praktisch.”

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 Eigenaar: Monique Bankras | www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum