Adverteren werkt!

column

Mindfulness - het fundament van Compassie

Mindfulness - het fundament van Compassie

01-07-2021

Moeilijke situaties zijn onvermijdelijk in het leven. Waar we iets aan kunnen doen is hoe we er naar kijken. Bewust omgaan met moeilijke situaties en hierin ook voor onszelf zorgen, geeft minder stress.

Bewust omgaan met moeilijke situaties

Mindfulness geeft ons de vrijheid om in plaats van automatisch te reageren te kiezen voor meer heilzaam gedrag, voor onszelf en voor de ander.

Mindfulness geeft je duidelijke handvatten om aandachtig te ZIJN en de vruchten te plukken van de kracht van aanwezig te zijn in het NU.

Compassie helpt je de helende werking van Mindfulness te verdiepen Compassie draagt bij aan het ontwikkelen van een innerlijke helper, zodat we onszelf kunnen kalmeren en weer kunnen ontspannen in een innerlijk welzijn.

Binnen de compassietraining worden verschillende mogelijkheden aangeboden voor het ontwikkelen van mildheid, acceptatie en empathie.

Ervaring van een deelnemer

“Door de compassietraining sta ik anders in het leven: ik mag mezelf zijn. Perfect zijn hoeft niet meer. Ik moet veel minder van mezelf. Daardoor ervaar ik minder angst en spanning en heb ik meer zelfvertrouwen.”

Wil je dit ook ervaren? Vanaf september-Compassietrainingen in Alkmaar en Overveen.

Levenservaringen en nieuwsgierigheid brachten mij bewustwording en inzichten, bij verschillende tradities. Onder de naam ‘De kracht van Compassie’ geef ik met veel genoegen Compassie-trainingen in Alkmaar en Overveen.

Het is een rijkdom mensen hierin te ontmoeten.

‘We kunnen niet met compassie reageren op ons eigen lijden voordat we ons er naar toe keren met mindfulness’ Kristin Neff en Christopher Germer

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).