Adverteren werkt!

Column

Hoe gelukkig      ben jij?

Hoe gelukkig ben jij?

01-07-2021

Ja, de wereld gaat weer een beetje open en we kunnen en mogen steeds meer. Ben je druk bezig met een vakantie plannen in de hoop dat dit je wat geluk gaat brengen? Op vakantie gaan is heerlijk, maar je neemt jezelf en je issues met je mee. Je kunt ze misschien even parkeren tijdens je vakantie, na je vakantie zijn ze er weer.

Wil jij je geluksgevoel vergroten?

Gelukkig zijn komt uit je brein!

Ons brein is fascinerend, kan heel veel en is heel belangrijk voor ons. Helaas zetten we het tegenwoordig veel te veel in. Ons brein is gemaakt om ons te helpen overleven, niet om continu overal over na te denken. Toch is dat wat velen van ons doen, voordurend nadenken over van alles en nog wat. Continu nadenken en een overvol hoofd dragen bij aan je negatief of zelfs ongelukkig voelen. Heel herkenbaar hoor. Ik had hier zelf vroeger ook last van. Gelukkig heb ik veel kennis opgedaan over ons brein, over gelukkig voelen, mindset, positieve psychologie en succesvol zijn. Zo heb ik psychologie gestudeerd, veel gemediteerd, onderzoek gedaan naar mindset, mezelf uitgedaagd om elke keer als ik mij negatief voelde er iets positiefs tegenover te zetten en heel veel ervaring opgedaan door met klanten te werken en dingen zelf uit te proberen. Daarom heb ik een exclusieve masterclass gemaakt waarin je leert:
• Wat er voor nodig is om positief in het leven te staan
• Het belang van jouw gedachten en emoties
• Praktische tools om de behoefte tussen je behoeften en emoties te verduidelijken
• Tips om je geluksgevoel te vergroten

Klaar om te ontdekken hoe jij gelukkig kunt zijn? De masterclass is gratis! Schrijf je in via https://www.jouwtransformatie.nl/zelfhulp-tools/masterclass-gelukkig-zijn-hoe-doe-je-dat/

“De trainingen en coaching van JouwTransformatie zijn een absolute aanrader! Claudia is persoonlijk, warm, humoristisch en doelgericht. Een coach die met haar aanpak echt het verschil maakt en zorgt voor een duurzame verandering. Dat is een zeldzame gave die niet iedereen bezit.” A. Kemp

Claudia

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransfomatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).