Adverteren werkt!

Column

Verander je gedachten en je verandert je wereld!

Verander je gedachten en je verandert je wereld!

01-09-2021

Gedachten kunnen een impact hebben op je functioneren. Je bent niet je denken. Je bent niet je gedachten. Je hebt gedachten.

Wij vormen onze gedachten door de keuzes die wij maken en de ervaringen die wij op doen in ons leven. De leer van het boeddhisme zegt: “Alles wat we zijn, is het resultaat van wat we hebben gedacht. Als iemand negatief spreekt of handelt vanuit een slechte gedachte, wordt hij of zij gevolgd door pijn. Als iemand spreekt of handelt vanuit puurheid, volgt geluk hem of haar.” Dit laat zien dat jij de regisseur bent van je lot door je denken, woorden en daden. De richting van je leven wordt bepaald door overtuigingen, gewoonten, emoties en intenties. Als jij vindt en voortdurend zegt: “Ik ben niet goed genoeg, ik kan dit niet of ik ben te dik”, dan nemen je gedachten een vorm aan en worden ze een overtuiging. Dit is een programmering dus het ligt niet aan jou, maar je doet het wel zelf. Je creëert een negatief zelfbeeld, onzekerheid en angst. Je voldoet aan de verwachting van een ander, omdat je denkt dat dit van jou verwacht wordt. Maar de meeste verwachtingen leg jij jezelf op.

Verander je gedachten en je verandert je wereld! Hoe? Dat lees je in mijn cursus.

Door de stappen te volgen in de cursus verander jij je gedachtenpatroon die jij zelf gevormd heb. Je krijgt een positief zelfbeeld, je stapt in je waarden en je angst verdwijnt. Je wordt je bewust van je mogelijkheden en door de kracht van het herhalen van affirmaties verbetert je leven. Deze cursus is effectief, laagdrempelig en simpel.

Jij bent de enige die jezelf gelukkig kan maken.

Stuur me een e-mail of ga naar mijn website.

De verandering die jij zoekt zit al in jezelf, je hoeft het alleen toe te laten.


• Persoonlijke ontwikkeling
• Positieve verandering
• Zelfrealisatie
• Zelfvertrouwen

LEEF, zoals jij eigenlijk zou willen. Magda Gort

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).