Column

 Jouw Transformatie bestaat 5 jaar!

Jouw Transformatie bestaat 5 jaar!

01-01-2022

Vijf jaar waarin ik (gelukkig) heel veel mensen heb kunnen helpen om persoonlijk te groeien en zich gelukkiger te voelen.

Wat ik vooral doe is mijn klanten helpen hun hoofd, hart en onderbuikgevoel op één lijn te zetten. Want als dat op één lijn staat, dan maak je de keuzes die je wilt maken, op de manier die bij je past. Zonder je druk te maken om wat anderen daarvan denken of vinden, zonder schuld of frustratie, vanuit zelfvertrouwen en acceptatie.

Wie help ik vooral?

Vrouwen die gebukt gaan onder zelfkritiek, zichzelf vergelijken met anderen en altijd bezig zijn met wat anderen denken of vinden en daar helemaal klaar mee zijn in een paar sessies zichzelf echt te omarmen en te accepteren en vol zelfvertrouwen met meer energie focus en plezier door het leven te gaan en de keuzes maken die ze willen maken op de manier die bij hen past.

Feestkorting!

Een feestje vieren met anderen is veel leuker! Daarom geef ik bruist lezers de hele maand januari maar liefst 50% korting op al mijn ONLINE Trainingen. Vul bij het afrekenen de code JTBRUIST in en de korting zal automatisch van je totaalbedrag afgetrokken worden.

Waar ga jij voor in 2022? Meer geluk, meer zelf-vertrouwen, relaxter leven of meer selfcare? Scan de QR-code met je telefoon om het aanbod te bekijken.

Ik wens je een heel mooi 2022!

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransformatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum