Column

All I need is zelfwaarding

All I need is zelfwaarding

01-03-2022

Zoek jij vaak bevestiging bij anderen? We geloven vaak dat je iets moet behalen of verdienen. Dat er buiten jou iets is - een of ander materieel bezit, ongelooflijke prestatie, een volmaakte toekomst, die je eindelijk toestemming zal geven om van jezelf, van je leven te houden. Om je waardevol te voelen.

Dus streven we ernaar. We doen ons uiterste best.

We werken hard. We vergelijken onszelf met anderen. We proberen op allerlei manieren bevestiging te krijgen. De bevestiging dat we er toe doen, dat we waardevol zijn. Maar de waarheid is: niets buiten jou zal bewijzen dat je liefdevol of waardevol bent of gelukkig mag zijn. JIJ moet besluiten dat je het verdient, hier en nu, zoals je bent. Niets of niemand buiten jou geeft je toestemming om te bestaan, om ruimte in te nemen in je eigen leven. Om jezelf iets te gunnen, op de eerste plaats te zetten, grenzen te stellen. Niemand zorgt dat je zelfkritiek of twijfel verdwijnt. Kies voor jezelf. Heel voor jezelf. Verander voor jezelf. Jij verdient een leven dat prachtig is, gebaseerd op wie je bent, niet alleen op wat je doet, bereikt of bezit. Zie jezelf als waardevol, waard om van gehouden te worden, waard om gelukkig te zijn omdat je dat bent! Je hoeft het niet te verdienen, nee, je moet het worden, het van binnen voelen, geloven, bezitten, opeisen. Buiten jou is een illusie. In jou, is alles waar je naar zoekt te vinden.

Ken jij iemand voor wie dit artikel waardevol is? Deel het, laat haar weten dat ze niet de enige is en dat er een geweldige manier is om jezelf te leren waarderen.

Claudia

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransformatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum