bruisende zaken

‘We koesteren  						 wat we hebben’

‘We koesteren  wat we hebben’

01-10-2023

Voor de ondernemer is het een uitdagende tijd. Een tijd waarin je je flexibel op moet stellen, soms inventief moet zijn, maar vooral moet koesteren wat je hebt. Dat is dan ook precies wat ze bij Juwelier Schouten in Heerhugowaard doen. “Al bijna vijftig jaar koesteren wij onze mooie collecties sieraden, horloges en designobjecten van diverse merken”, vertellen eigenaren Erik en Nannet Schouten trots. “Het is elke dag weer een feest om hier te mogen werken.”

Bij Juwelier Schouten koesteren ze ook het sieraden-ambacht dat in eigen atelier met veel liefde wordt beoefend. “Het restaureren of vermaken van sieraden doen wij zoveel mogelijk in eigen huis. Zo is het sieraad dat misschien wel van je opa of oma is geweest in vertrouwde handen en wordt het door onze goudsmeden in ere hersteld. Uniek is dat het er vervolgens weer als nieuw uitziet.” Het vakkundige team van Juwelier Schouten staat te allen tijde met veel enthousiasme klaar om je naar volle tevredenheid van dienst te zijn. “Daarbij doen we graag iets extra’s. Zo zetten krijg je bijvoorbeeld een gratis batterijtje bij aankoop van een horloge en zetten we, indien gewenst, mooie, gratis gravures als een verlovings- of geboortedatum. Dat geeft het sieraad of horloge dat je jezelf of iemand anders cadeau doet toch een extra persoonlijke touch.” Last but not least: bij Juwelier Schouten koesteren ze natuurlijk ook jou als klant. “Want wij zijn blij met jou! Je bent dan ook van harte welkom in onze mooie winkel.” Liefs, Erik en Nannet Schouten & team Juwelier Schouten

Eigenaren: Erik en Nannet Schouten | Middenwaard 15 Heerhugowaard | 072-5715500 | www.juwelierschouten.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding