bruisende zaken

Wij gaan voor kwaliteit!

Wij gaan voor kwaliteit!

01-11-2023

Bij VRIS kappers gaan we voor kwaliteit. Daarom blijven we graag op de hoogte van de laatste trends. We volgen de meest recente haarmode op de voet, maar kijken altijd naar iemands eigen haarstructuur, de valling, wat staat bij het gezicht en de huidtint, enzovoorts. Die perfecte combinatie van trends en persoonlijke aandacht, daar nemen we de tijd voor.

Maak online je afspraak of bel 075-6408090

Je hebt vast weleens het gevoel dat je haar niet lekker zit. Heel vervelend is dat. Dan wil je natuurlijk graag dat er met aandacht naar gekeken wordt door een goede styliste. Daarom is het enorm belangrijk dat de stylistes de tijd nemen om te luisteren naar wat je wel en juist niet wilt met je haar. Een doel dat het team bij VRIS met hart en ziel uitdraagt! Liefs Team Vriskappers Marijke, Naomi, Lisa, Mexx, Melanie, Jaimy en Jessie

Fotoshoot Vris Voorjaar 2023 Modellen: Alysha en Jessie Haar en Make-up: Lisa en Marijke Vriskappers Kleding: Shoeby Fashion

Maak online je afspraak bij VRIS kappers in Krommenie via www.vriskappers.nl. Je kunt gratis voor de deur parkeren en wij verzorgen je haar NATUURLIJK.

Weiver 4 - 1561 XD Krommenie 075 640 80 90 INFO@VRISKAPPERS.NL www.vriskappers.nl VOLG ONS OOK OP FACEBOOK & Instagram

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum