bruisende zaken

Laat de hele Zaanstreek beter lopen!

Laat de hele Zaanstreek beter lopen!

01-12-2023

Problemen met je voeten, daar kun je beter niet mee blijven lopen. Zowel letterlijk als figuurlijk niet. Beter is om bij een professional aan te kloppen voor hulp. In de Zaanstreek en omgeving moet je daarvoor bij Verweij Voetcentraal zijn. “Wij bieden alle specialistische voetzorg onder één dak”, vertelt Mieke Woudt, die als registerpodoloog, bandagist en echografist werkzaam is bij Verweij Voetcentraal. “Je voeten zijn bij ons dus in goede en vertrouwde handen.”

Meteen als Mieke Woudt begint te vertellen over Verweij Voetcentraal, wordt duidelijk hoeveel passie ze voor haar werk heeft. “En datzelfde geldt voor iedereen die bij ons werkt. Allemaal hebben we een passie voor voeten en willen we er alles aan doen om mensen weer lekker te laten lopen.” Groot voordeel daarbij is het gegeven dat ze hier een multidisciplinair team hebben en dus een groot aantal disciplines onder één dak bieden. “We kunnen elkaar onderling om advies vragen, maar ook mensen met specifieke problemen doorsturen naar een collega om tot de beste oplossing voor het probleem te komen. Daarnaast zijn wij ook aanwezig bij de gezamenlijke spreekuren in het Zaans Medisch Centrum op de diabetes poli en de poli’s orthopedie en revalidatie.”

Alle disciplines

Het team van Verweij Voetcentraal bestaat uit orthopedisch schoentechnici, een orthopedisch schoentechnoloog, registerpodologen, een bandagist, een echografist, een instrumentmaker, een podotherapeut en een medisch pedicure. “Oftewel, alle voetzorg die je je maar kunt wensen.” En behalve voor de daadwerkelijke voetzorg, ben je hier ook aan het juiste adres voor de aanschaf – of het laten aanmeten – van producten als steunzolen, orthopedische en semi-orthopedische schoenen, therapeutische elastische kousen, ortheses en protheses, om maar wat voorbeelden te noemen. “Voor iedereen die bij ons aanklopt voor hulp, leveren wij maatzorg”, vervolgt Mieke haar enthousiaste verhaal. “Elke voet is immers anders en vraagt dan ook om andere zorg.” Overigens heb je voor de meeste hulpvragen wel een verwijzing van (bijvoorbeeld) de huisarts nodig, om vergoeding door de zorgverzekering mogelijk te maken. “Maar daarover kunnen we je uiteraard informeren en in de meeste gevallen kunnen we bovendien het contact met de verzekeraar voor je regelen, zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt.” Het mag duidelijk zijn: bij Verweij Voetcentraal zijn ze er echt voor al hun cliënten. Niet voor niets is hun slogan: ‘Wij laten de hele Zaanstreek beter lopen!’ “Om het de mensen makkelijker te maken bieden wij diverse spreekuurlocaties door de hele Zaanstreek en zelfs daarbuiten.” Een compleet overzicht van deze locaties en de openingstijden is te vinden op www.verweij-voetcentraal.nl. “Bovendien werken wij onder andere samen met RunX Zaandam, waar je terechtkunt voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste hardloopschoen.”

Begrip in de regio

Wie na het lezen van voorgaande informatie te maken denkt te hebben met een nieuwe partij in de branche, heeft het absoluut mis. “Verweij Voetcentraal is namelijk al meer dan honderd jaar een begrip in de Zaanstreek, voorheen onder de naam Heine/Verweij Orthopedische Schoentechnieken. We hebben dus verstand van voeten, weten precies waar we het over hebben als het om voetproblemen en de wens om weer lekker te lopen gaat en hebben in de loop der jaren al zoveel voeten gezien, dat we ook daadwerkelijk durven te stellen dat we de hele Zaanstreek beter (kunnen) laten lopen.”

Benieuwd of ze ook jou kunnen helpen met je voetproblemen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op voor meer informatie. “In principe kunnen we iedereen helpen, dus ook jou!”

Verweij Voetcentraal Cornelis van Uitgeeststraat 17, Zaandam 075-6281257 info@verweij-voetcentraal.nl www.verweij-voetcentraal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding