bruisende zaken

Je uitstraling wordt vaak ook bepaald door hoe je haar zit

Je uitstraling wordt vaak ook bepaald door hoe je haar zit

01-01-2024

En wat dan als het uitvalt door een ziekte (alopecia) of door chemotherapie?

“We realiseren vaak niet hoe belangrijk haar is, totdat je het niet meer hebt.”

Graag ondersteun ik je bij het zoeken naar een passende oplossing in de vorm van een haarwerk of haarstuk. Synthetisch haar, echt haar of een mix daarvan.

Maar ook een haarband van je eigen haar of een mutsje is een optie.

Ik ben klein, maar groot in mogelijkheden! Gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars, de intake is kosteloos.

Benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen?

Fiona’s Haarwerken verhuist naar Krommenie! Zwanenbloemlaan 20d in Krommenie wordt het nieuwe adres.

De ruimte wordt een stuk groter en biedt dan ook meer mogelijkheden, bijvoorbeeld lotgenoten contact bijeenkomsten. Houdt de website in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen.

In de nieuwe ruimte is weer volledige privacy, en kun je alleen op afspraak terecht. Voor advies, onderhoud van haarwerken(pruiken) en het adviseren van een (maat) haarwerk. Begeleiding voor en na de aanschaf, en andere problemen waar u tegenaan kunt lopen bij haarverlies.

"Hulp en ondersteuning” voor en tijdens haarverlies is ontzettend belangrijk, heb ik gemerkt. Ik probeer dan ook een oplossing op maat te vinden samen met de klant. Het is mogelijk om bij mij in de haarwerkruimte of bij je thuis een afspraak te maken. Het eerste intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend! Alle haarwerken en haarstukken kan ik zelf vermaken, zodat deze goed passend en perfect op maat zijn."

Altijd ruim 80 mutsjes op voorraad, dus genoeg keuze!

Fiona’s Haarwerken | Zwanenbloemlaan 20d 1562 SC, Krommenie | 06 24 30 40 74 | www.fionaskapsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding