column

Een nieuw jaar,  een nieuw begin…

Een nieuw jaar, een nieuw begin…

01-01-2024

Zo voelt dat voor velen van ons. En dat gevoel kan allerlei kanten op gaan. Misschien ben je begonnen met een goed voornemen en voel je je fris en fruitig om er tegenaan te gaan. Wellicht brengt het nieuwe jaar een nieuwe baan voor je, een huwelijk, een baby…

Liefdevol, praktisch en transparant

Maar het nieuwe jaar en het nieuwe begin is ook voor veel mensen een ‘noodgedwongen’ opnieuw beginnen, na een verlies in het afgelopen jaar. Een geliefde die je moet missen waardoor je leven op z’n kop staat en je het gevoel hebt dat je jezelf opnieuw moet uitvinden. Dat is een zware dobber, zeker in die donkere januari-maand. Dat je je getroost mag voelen door mensen die je nabij zijn, dat je weer lichtpuntjes mag zien in de kleine dingen van alledag en dat het vertrouwen er langzamerhand mag komen dat elk nieuw begin soms oneindig moeilijk is maar dat er uiteindelijk na het hele donkere ook weer iets komt wat lichter is. Ik wens iedereen stevige stappen, helpende handen, mooie inzichten, liefde en warmte voor welk nieuw begin dan ook, maar in ieder geval voor het nieuwe jaar wat voor ons ligt.

Gelukkig nieuwjaar!

Voor melding van overlijden BEN IK 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.nl | info@moniquebankras.nl Monique Bankras Uitvaartbegeleiding

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum