bruisende zaken

Opsteken!  Of… eigenlijk laagsteken!

Opsteken! Of… eigenlijk laagsteken!

01-12-2017

Het is weer december!

We hebben weer kerstfeestjes op het werk, op school, met de familie of met vrienden. Je wilt er op z’n minst speciaal uitzien met een mooi kapsel dat opvalt en je outfit afmaakt. Hierbij inspiratie over opvallende opgestoken kapsels die je snel en makkelijk zelf kunt doen. 

Volume midden knot 
Dit is onze favoriet voor het kerstfeest. Deze stijlvolle, romantische en feestelijke Grace roll is perfect voor elke kerstbijeenkomst. Het haar is warrig en gevormd tot een luchtige rol met een rommelig gevoel. Geef volume door aan de rol enkele plukken los in te steken met een schuifspeldje en trek wat plukken in de rol losser. Wees niet bang voor wat losse plukjes hier en daar, die je met een krultang mooi kunt polijsten of krullen. Gebruik een dry texture spray van bijvoorbeeld Moroccanoil. Maakt het opsteken nog makkelijker!

Laag gedraaide knot
Een knot die in de nek gedragen wordt is chic en elegant. Accentueer je lok aan de voorkant door de lok halverwege met een nieuwe pluk te verlengen en over de knot te leggen. Ook hier is ‘los gedragen’ weer het geheim. Een eenvoudige zilveren hoofdband of broche is de kroon op dit kapsel.

Wil je meer inspiratie of advies over wat je met jouw haar kunt doen? 
Kom langs in de salon voor gratis advies. 
Fijne feestdagen!

VRIS kappers
LUTTIK OUDORP 108
1811 MX ALKMAAR
072 7600 800
Weiver 4
1561 XD Krommenie
075 640 80 90

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum