BRUISENDE COLUMN

Rouwbegeleiding:

Rouwbegeleiding:

01-03-2018

de weg terug naar het leven

Verlies van een geliefde
Als je iemand verliest waar je van houdt, staat je wereld stil. Je kunt niet meer genieten van veel dingen in je leven; de zon die schijnt, bloemen die bloeien, vogels die fluiten. Het leven drukt als een zware last op je. Je familie en vrienden komen de eerste tijd wat vaker langs en helpen je door bij je te zijn. Maar na een paar maanden wordt het stiller en zit je nog steeds met dat diepe verdriet en gemis; je rouwt om het verlies van wie je hebt lief gehad.

Wat is rouwbegeleiding
Rouwbegeleiding kan je dan helpen om je weg terug naar je eigen leven te vinden. Het kan gaan over zaken die met het innerlijke afscheid van de overledene te maken hebben. Maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om; een goede invulling geven aan “moeilijke dagen” (sterfdag, verjaardagen, feestdagen), sociale contacten, nieuwe activiteiten. Maar ook het herdenken van degene die gemist wordt, komt aan bod als je dat wil. Doel van de rouwbegeleiding is het terugvinden van je eigen levenskracht en zingeving voor je eigen leven.

Kosten worden vergoed
Rouwbegeleiding van De Spiegelboog wordt vergoed door de zorgverzekeraars volgens de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.
Kijk voor meer info op de website www.despiegelboog.nl.

U kunt mij bereiken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op tel. 06-11445637 
of via e-mail: info@despiegelboog.nl

Kies als nabestaande voor een steuntje in de rug: 06-11445637

De Spiegelboog
Eva Snieder-Nieuwhof
06-11445637


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding