column

“Hallo, powervrouw met pit!”

“Hallo, powervrouw met pit!”

01-01-2019

Ben jij uitgeput omdat je alle ballen hoog moet houden? Last van onzekerheid, niet goed genoeg voelen, faalangst, tekortschieten? Verberg je vaak hoe je je werkelijk voelt?

Transformeer van vermoeid, gefrustreerd, gestrest en unhappy naar energiek, relaxt en happy!

Als dit voor jou herkenbaar is, dan doe je jezelf tekort. Jij mag er zijn! Je mag voor jezelf kiezen en mild voor jezelf zijn. Makkelijk gezegd, maar zo moeilijk als je niet blij bent met jezelf. Want waarom zou je lief voor jezelf zijn als je jezelf eigenlijk maar weinig waard vindt? Laat mij je helpen, want het kán anders met mijn Powervrouw met Pit programma dat specifiek gericht is op het vrouwenbrein. Vrouwen verschillen van mannen in denkwijze, voelen, beleven, communicatie en wereldbeeld. Je kunt je leven gaan leiden zonder te piekeren en beren op de weg te zien. Zonder die knoop in je buik te voelen en je niet goed genoeg te voelen. Ballen in de lucht houden is prima, maar dan wél de ballen die écht belangrijk zijn. Voel je krachtig, zeker en blij. Het kán!
- Claudia Koehoorn Interesse? Bel voor een gratis klik-gesprek

JouwTransformatie | Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransfomatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Alkmaar Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).