Column

Beste kaasliefhebbers,

Beste kaasliefhebbers,

01-03-2019

In december zijn wij met de winkel overgegaan naar de Zuivelhoeve. Zo staat er geen Kaashuis Tromp meer op onze gevel, maar schittert de naam Zuivelhoeve. We zijn ontzettend blij met de prachtige veranderingen die onze winkel heeft ondergaan. Met een verbreding van het assortiment is de winkel voller dan ooit tevoren.

Actie: Uitzoeken 3 Spaanse fuets of Franse worsten € 10,-

Zo branden wij dagelijks verse noten en kunt u deze zelf scheppen uit onze notenbar. Hier bieden wij verschillende gezouten en ongezouten notenmixen aan en kunnen wij jullie nu ook voorzien van een groot aanbod aan rauwe noten voor een gezonde leefstijl. Diverse Spaanse en Franse worsten zijn hierbij aan het assortiment toegevoegd, hierdoor kunt u samen met onze vertrouwde Hollandse en buitenlandse kazen een heerlijke borrelplank samenstellen voor elk genietmoment.

We hopen u snel te mogen verwelkomen, Johan en Jerry

Magdalenenstraat 11, Alkmaar | 072-5113422 | alkmaar@kaashuistromp.nl | www.zuivelhoeve-winkels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Alkmaar Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).