Column

  Help,  wij gaan uit elkaar!

Help, wij gaan uit elkaar!

01-03-2019

Bij een eigen woning: Wat is financiële wijsheid bij beëindigen van de relatie?

Vaak is de wens dat de partner die de grootste zorg voor de kinderen heeft, in het huis blijft wonen.

De andere partner zou ook een woning willen kopen/huren. Oók jullie kunnen door met je (nieuwe) leven.

Wat helpt, zijn de huidige lage rentestanden, om een goede woonoplossing te realiseren.

Eerst de financiële mogelijkheden in kaart brengen en daarna het echtscheidingsconvenant afronden, is onze raad. Wat de afspraken zijn omtrent kinder- en/of partneralimentatie, heeft invloed op de mogelijkheden voor een hypotheek. De HypotheekAcademie is creatief in het vinden van mogelijkheden c.q. oplossingen.

Het eerste oriënterende gesprek is voor onze rekening! Na dit gesprek weet/weten je/jullie wat, in jouw/jullie situatie, de financiële mogelijkheden zijn en wát voor jouw/jullie financiële wijsheid is! De HypotheekAcademie begeleidt graag mensen bij het financieren van de leukste, maar ook duurste aankoop van hun leven. Dit is nu meer bereikbaar dan ooit! Open en transparant is ons motto, zoek ons eens op via Advieskeuze.nl en zie wat cliënten van onze dienstverlening vinden.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor interessante nieuwtjes. Of neem contact op voor een eerste, oriënterend gesprek.

Eigenaar: Susan van der Graaf 072-5317541 / 06 -38636414 | susan@hypotheekacademie.nl | www.hypotheekacademie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).