bruisende zaken

Take  a Seat !

Take a Seat !

01-08-2019

Sinds 2006 werkte Johanna Kuipers met veel plezier als ambulant kapster. Toen ze in 2014 de kans kreeg om een eigen kapsalon te beginnen, in eerste instantie aan huis, greep ze die met beide handen aan. In 2018 opende ze de deuren van beautycenter en kapsalon Take a Seat aan Middenweg 241a in Heerhugowaard, vlak naast de Jumbo.

“Ons doel is een glimlach op het gezicht van elke klant”

“Het alles-in-één concept van Take a Seat is simpel”, vertelt Johanna enthousiast. “Naast de kapsalon biedt ook een aantal andere gedreven dames hier hun behandelingen aan op het gebied van beauty en afvallen. Iedereen heeft het tegenwoordig druk met werk en gezin. Het is dan heel fijn dat je gewoon op één plek terecht kunt om niet alleen je haren te laten knippen, maar je hele lichaam in de watten te laten leggen.”

Allround kapsalon

Johanna zelf is inmiddels van alle markten thuis en werkt afwisselend in de kapsalon en het beautycenter. “Dat houdt het werk uitdagend!” In de kapsalon laat ze zich bijstaan door een collega stylist. “Wij doen ons best om het kapsel te creëren dat het beste bij jou past en geven altijd een eerlijk advies.” Bij Take a Seat kun je niet alleen terecht voor knippen en kleuren, maar ook voor het zetten van extensions (met de kwaliteitsproducten van Great Lengths). Kids tot 10 jaar kunnen op woensdag voor slechts 9 euro worden geknipt.

Van top tot teen

“In het beautycenter kun je verder van top tot teen worden verzorgd; van een heerlijke gezichtsbehandeling, die je zo luxe kunt maken als je zelf wilt, en het aanbrengen van een feest make-up tot nagelstyling en een huidverbeterende massage.”

Rust en ontspanning

Het pand ademt een warme, huiselijke sfeer. “Dat vinden we belangrijk. Mensen moeten zich hier helemaal thuis voelen. Bij ons krijg je de aandacht die je verdient en vind je rust en ontspanning. Ons credo is dan ook niet voor niets: Een glimlach op het gezicht van elke klant.”

Take a Seat | Middenweg 241 a, Heerhugowaard | 0725825799 johannakuipers@live.nl | www.beautycenter-takeaseat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).