bruisende zaken

Milieubewuste crematie voor € 429,-

Milieubewuste crematie voor € 429,-

01-09-2019

Cremaere is een mooi en modern technisch crematorium. Met technisch bedoelen wij dat het afscheid gescheiden is van de uiteindelijke crematie.

Het afscheid vindt derhalve plaats op een door u gekozen locatie.

Cremaere werkt samen met tientallen uitvaartondernemers. Zij helpen u met raad en daad vakkundig de juiste beslissingen te nemen.

100% CO2 neutraal Het crematieproces bij Cremaere verloopt op een CO2 neutrale manier. Om dit te bereiken, wordt er gewerkt met een elektrische oven in plaats van een gasoven. Ook wordt de as na tenminste een maand meegegeven in een daarvoor bestemde bio urn.

Tevens verzorgen wij, indien gewenst, het rouwvervoer met een door biogas aangedreven rouwauto.

HOUD GELD OVER VOOR HET AFSCHEID Naast haar duurzame wijze van werken is Cremaere ook één van de goedkoopste crematoria van Nederland. Hierdoor bent u uiteindelijk voordeliger uit waardoor u aan de uitvaart zelf meer kunt besteden.

Op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze website: www.cremaere.nl

Damsluisweg 29, 1332 EA Almere 036 737 04 32

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).