Adverteren werkt!

column

Stoppen met roken:  U kunt het ook!

Stoppen met roken: U kunt het ook!

01-10-2019

Opgelucht! is een programma om definitief te stoppen met roken. We werken in 4 weken stapsgewijs naar de definitieve stopdag. U hoeft dus niet meteen te stoppen met roken!

Vervolgens blijven we u wekelijks persoonlijk begeleiden om de moeilijke weken daarna door te komen. 85% van de kandidaten die dit programma hebben doorlopen zijn na afloop blijvend rookvrij. Het is een werkwijze die zeer effectief is voor mensen die al meerdere stoppogingen hebben ondernomen, waarbij het niet gelukt is.

Waarom het programma Opgelucht! ook bij u werkt:

- Individueel opgesteld stopplan (maatwerk); - Persoonlijke begeleiding in één op één gesprekken; - Goede voorbereiding door het maken van een draaiboek na uw laatste sigaret; - Ondersteunende medicatie en nicotinevervangers worden tot 100% vergoed; - Persoonlijke begeleiding wordt (deels) vergoed; - Bij (dreigende) terugval nazorg gegarandeerd.

Na 9 weken gaat u, eventueel met enige nazorg, rookvrij door het leven. Het programma is ingeschreven bij het RIVM en het kwaliteitsregister stoppen met roken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek om te kijken of dit programma iets voor u is.

Ankerbol 21 Almere 036 - 525 27 53 www.hulpbijstoppenmetroken.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).