column

Gun jezelf meer rust

Gun jezelf meer rust

01-02-2020

Chronische stress veroorzaakt spanning in je lichaam. Wanneer je daar te lang mee doorloopt, raak je burn-out. Helaas ervaren steeds meer mensen dat tegenwoordig.

Start het herstel van een burn-out en maak een afspraak

Je bent gewend hard te werken, staat altijd voor iedereen klaar. Je doet veel vanuit je hoofd.

En gevoelens in je lichaam duw je zo ver mogelijk weg. Dat pijntje? Niet aan denken, dan gaat het vanzelf weg. Gewoon doorgaan. Totdat je thuis komt te zitten.

Rebalancing® is een vorm van lichaamswerk wat helpt om het herstel van een burn-out in te zetten. Tijdens een sessie word je door aanraking bewust wat er in je lichaam en leven gebeurt. Je ervaart waar je spanning in je lichaam vasthoudt en welke gedachtes en gewoontes jou beperken.

Je wordt met aandacht aangeraakt. Hierdoor kan het lichaam ontspannen. Wanneer je meer ontspant, kom je meer in contact met je lichaam en je gevoel. Je voelt beter waar je staat in je leven. Je wordt je meer bewust waar jij behoefte aan hebt en wat bij jou past.

Als sensitieve rustgever, stress-releaser en burn-out ervaringsdeskundige help ik jou meer rust en harmonie te vinden in je hoofd, lijf en leven. Ik begeleid je naar meer energie en weg van een burn-out.

Agnes Hoogendoorn

Wil je zelf enkele massagetechnieken leren? 22 maart hebben we een kennismakingsworkshop. Kijk voor meer informatie op de website.

Isadora Duncanweg 87, Almere 06-29278229 mail@agneshoogendoorn.nl www.agneshoogendoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).