column

Meet & greet maand bij Schoonheidssalon Maresa

Meet & greet maand bij Schoonheidssalon Maresa

01-03-2020

Wil jij graag een mooie, gezonde en verzorgende huid? Dan ben je bij Schoonheidssalon Maresa aan het goede adres.

Geef je huid een boost met deze prachtige COSMEDIX Peel procedure en bel naar 06-10246148

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met het huidverbeterende product COSMEDIX, dit is een geweldige behandelingsmethode die zeer effectief is, minimale neveneffecten heeft (zoals roodheid, schilfers etc.), niet pijnlijk is, natuurlijke ingrediënten heeft en snel resultaat geeft. Bovendien is dit merk anti-aging, expert in acné, pigment problemen en rosacea!

Meet & Greet

Graag wil ik jullie in de maand maart uitnodigen kennis te maken met de geweldige COSMEDIX peeling behandeling procedure.

Wat houdt dat in?

COSMEDIX KIT (4 mini producten genoeg voor 1 maand) Cosmedix Peeling abehandeling Cosmedix 2e behandeling na 7 à 8 dagen Dit zijn twee behandelingen & Kit met vier mini producten voor € 125,- (t.w.v € 200,-) Om de peelingbehandeling te mogen ondergaan moet de huid eerst thuis worden voorbehandeld met een COSMEDIX KIT. Hier zitten vier geweldige producten in waarmee je ruim een maand kunt behandelen.

Meet & Greet procedure

1. Je komt drie weken voor de behandeling langs voor een uitgebreide huidanalyse waarbij er ook foto’s van je huid gemaakt worden. Aan de hand van deze intake wordt er gekeken welke COSMEDIX KIT voor jouw huid geschikt is. Daarna ga je zelf thuis aan de slag om de huid voor te bereiden op de peelingbehandeling.

2. Na drie weken kom je naar de salon voor de COSMEDIX peelingbehandeling. We maken voor de behandeling weer foto’s, waarin je al verschil zal zien met alleen de thuisproducten! 3. Na zeven à acht dagen kom je weer naar de salon voor een COSMEDIX Pure Enzymes nabehandeling van ±20 minuten.

Schoonheidssalon Maresa Joostlaan 2 Almere 06-10246148 www.schoonheidssalonmaresa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).