Adverteren werkt!

bruisende zaken

Reset Your Health

Reset Your Health

01-08-2020

Soms kan het nodig zijn om je leefstijl volledig om te gooien om te komen tot de juiste balans in jezelf én in je relaties. Chris en zijn collega van Reset Your Health kunnen je daarbij helpen. “En dat altijd op therapeutische basis!”

Kom nader tot jezelf en tot elkaar

“Waarom het zo belangrijk kan zijn om je leefstijl te veranderen?” begint Chris zijn bevlogen verhaal. “Omdat dit ziektes en het gebruik van medicijnen kan voorkomen en ervoor kan zorgen dat je gezond blijft en gelukkiger bent in je leven en in je relaties. Wie wil dat nu niet?!” Om dit te bereiken biedt Chris in zijn praktijk onder andere diverse klassieke Ayurvedische massages. “Technieken die ik heb aangeleerd van echte Indiase Meesters. Ik weet dus precies wat ik doe en waar ik het over heb.”

Maatwerk

“Uniek aan mijn werkwijze is dat ik mij ook richt op relaties terwijl de meeste ‘collega’s’ zich puur focussen op het individu”, vertelt Chris. “Daarnaast lever ik altijd maatwerk. Sommige mensen komen puur bij mij ter ontspanning, maar als er gericht ergens aan gewerkt moet worden, bepaal ik op basis daarvan welke behandeling het meeste effect zal hebben. Geweldig om dan achteraf te horen wat voor positieve resultaten mijn behandeling heeft opgeleverd, dat is de mooiste beloning voor je werk die je kunt krijgen.”

Weer in Balans

Behalve Ayurvedische massages biedt Chris nog veel meer in zijn praktijk. “Zo verzorg ik bijvoorbeeld ook diverse Ayurvedische workshops en lifestylecoaching. Alles met als doel ervoor te zorgen dat lichaam en geest weer in balans zijn. Wat ik nog meer doe? Neem vooral een kijkje op mijn website of maak een afspraak en ervaar het zelf! Bij mij kun je even een stapje terug doen vanuit het dagelijks leven en zo weer nader tot jezelf en tot elkaar komen.”

Reset your Health Tegelenpad 11, Almere 0611236369 info@reset-your-health.nl www.reset-your-health.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).