column

Vertragen

Vertragen

01-11-2020

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken... Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk... Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving... Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Boek gratis een kennismakings- gesprek.

We rennen, vliegen, regelen en leven ons leven in een rap tempo.

Steeds weer komen er mensen bij mij die het niet meer kunnen, zowel mannen als vrouwen.

Ze hebben behoefte aan vertraging en ook aan voelen, een diepere laag opzoeken in zichzelf.

Ze vragen zich af of ze wel happy zijn met hun leven en welke verlangens ze eigenlijk hebben. Veel wordt onderdrukt, weggegeten, achter muurtjes gezet of vervormd tot agressie en angst.

Samen gaan we dan op zoek. Het beeldend werken is daarbij een enorm waardevolle tool. Niet alleen maar praten over, maar direct ervaren en voelen.

Het beeldend werken nodigt uit tot vertragen en stilstaan bij jezelf. Dat gevoel waar je misschien steeds voor wegloopt kan nu even vol de aandacht krijgen, zodat je het daarna echt kunt loslaten.

Kom je langs voor een gratis kennismaking? Dan kan jij ook even vertragen en stil staan bij jezelf.

Suzan Abee De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).