Column

Camperrondreizen

Camperrondreizen

01-06-2021

Naast heerlijke vakantiehuizen binnen en buiten Nederland kunt u bij TimelessTravel ook terecht voor het huren van een vakantie-huis op wielen. Of te wel een Camper. Er zijn diverse voordelen te benoemen voor het huren van een camper.

- Wat dacht u van een flexibel reisprogramma. Komt u op een plek aan waar u het te druk vindt? Dan reist u gemakkelijk verder naar de volgende standplaats.

- Afhankelijk van welke type camper u boekt, heeft u uw eigen sanitair aan boord. Zo hoeft u geen gebruik te maken van het sanitair van de camping.

- Wist u dat u de camper onder andere gewoon in Almere op kunt halen. Wel zo makkelijk met inpakken.
- Bent u Nederland aan het ontdekken en laten de reisadviezen het toe? Dan is grensoverschrijding toegestaan.

Meer weten over het huren van een camper binnen Nederland of over een camperrondreis buiten Nederland. Voor 2021 of 2022? Neem dan contact met mij op en ik adviseer u graag verder.

TimelessTravel, jouw startpunt van elke vakantie op basis van persoonlijk en onafhankelijk reisadvies.

06-82797908 | www.timelesstravel.nl Volg ons op TimelessTravelbyMireille timelesstravel_bymireille

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).