bruisende zaken

THE DEEP SEA PEEL

THE DEEP SEA PEEL

01-06-2021

In tegenstelling tot andere peelings is deze vrij van zuren. Het bouwt de huid opnieuw op door middel van koraal- en zeewierextract om immense activiteit en vernieuwing in de huid te stimuleren. Verbetert de doorbloeding, toevoer van zuurstof en voedingsstoffen in de huid.

Voor meer informatie over onze behandelingen kijk dan op www. extendedskin.nl

Deze zeer stimulerende peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

Meest effectief in kuurvorm, 1x per maand en in combinatie met thuisproducten. Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

Directe resultaten: Biedt diepe exfoliatie voor dramatische zachtere en gelijkmatigere huidstructuur. Stimuleert celvernieuwing,

Wat zit er in?

Aan algen, zeewier en zeewater wordt al eeuwenlang een helende werking toegekend. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds vaker dat algen en algenextracten meer doen voor onze huid dan alleen hydrateren. De termen algen en zeewieren worden vaak door elkaar gebruikt maar zijn in essentie hetzelfde.

Het zijn plantachtige, mariene organismen, die gebruik maken van fotosynthese en zetten zonlicht om in koolhydraten. Net als planten geven ze zuurstof af aan onze atmosfeer.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De meeste algensoorten bevatten mineralen zoals ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren.

Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten. Mineralen, vitaminen en sporenelementen zijn nodig om ons lichaam en onze huid optimaal gezond te houden.

Ben je een perfectionist, geen zorgen wij zijn dat ook! Klanten een stukje eigen identiteit geven, dat is het doel van Extended Skin. Natuurlijkheid staat centraal bij ons. Zo werken wij met schone, botanische en dierproefvrij skincare producten.

Ook staat Permanente make-up, afgekort PMU, centraal bij ons. De oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die er gedurende de hele dag verzorgd uit willen zien. Voor alle behandelingen kunt u een vrijblijvend consult inboeken voor meer informatie.

MAAK NU EEN AFSPRAAK ONLINE!

Vlierweg 12A, Houten 030-2745350 www.extendedskin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).