column

Samen creatief !

Samen creatief !

01-03-2023

Goed nieuws voor iedereen die een leuk en creatieve activiteit zoekt om samen met hun kind(eren) te doen. We bieden speciale creatieve workshops voor ouder en kind bij De Reigers Inn in Almere Haven.

Nieuwe lessen beginnen binnenkort

Je gaat leren dat kunst niet per se mooi hoeft te zijn. Bij kunst gaat het vooral om het effect: het moet je raken of aan het denken zetten. Je moet het ervaren! The Seasons Art Class Almere is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar jullie je hele leven plezier van gaan hebben. Het wordt beslist een leuke ervaring die jullie nooit zullen vergeten en altijd zullen koesteren! De cursus heeft mede als doel het gezamenlijk creatief bezig zijn van ouders met hun kind(eren) te stimuleren en/of te versterken. Samen kun je een hoop lol beleven en tegelijkertijd bouwen aan het vertrouwen. Het is ook een prachtige kans om te kijken wat je het leukste vindt om te doen, of waar je talent ontdekt wordt!

Gedurende deze zes weken zullen we drie verschillende mediums onderzoeken: Potloodtekenen, oliepastelkrijt, schilderen met acrylverf en de bijbehorende technieken.

Stap-voor-stap begeleiding en lessen met de fijne kneepjes van het vak die jullie nodig hebben om mooie kunstwerken te creëren. Na zes weken hebben jullie (ouder en kind) tenminste vijf originele kunstwerken helemaal zelf gemaakt, van vingerverven tot verbluffend mooie mozaïek van eierschalen, waar jullie veel plezier aan gaan beleven.

Het pakket is voor zes weken, een keer per week op de zaterdagochtend 11.00
- 12.30 uur. De kosten bedragen €17,50 per les per paar (1 ouder en 1 kind), dus totaal € 105,- en is inclusief materiaal. Het concept is samen met een ouder, maar een kind kan ook alleen komen en is van harte welkom. Dan zijn de kosten €10,00 per les!

Bekend van BuitenGewoon Nederland op RTL4

De Steiger 74M Almere | 036-5252847 www.schilderlessen-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).