bruisende zaken

A peaceful Japanese headspa

A peaceful Japanese headspa

01-11-2023

Kom volledig tot rust in onze serene zenruimte waar je optimaal kan genieten van jouw head spa treatment. Droom weg in onze nieuwe rainbow shower welnessbed terwijl wij jouw body, mind, spirit en scalp in balans brengen.

Een wellness ervaring om de hoofdhuid, het haar en de geest te harmoniseren.

We reinigen regelmatig ons gezicht met peelings en sscrubs, terwijl de hoofdhuid die dagelijks blootgesteld wordt aan diverse stressfactoren vaak vergeten wordt. Net als een plant in vruchtbare grond groeit, groeit gezond haar vanuit een gezonde hoofdhuid. Chifame biedt Head Spa treatments die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid van je hoofdhuid en haar te bevorderen.

Tricho-analyzer

Een hoofdhuid die niet in balans is kan diverse klachten veroorzaken zoals: Overgevoeligheid / Roos / Overtollig talg / Zwak en beschadigd haar / Haarverlies. Via de videotechnologie van de tricho-analyzer van Oway stellen wij in een analyse vast wat de gezondheid van de hoofdhuid en het haar is. Het is mogelijk om via een video mee te kijken naar de conditie van de hoofdhuid.

Biodynamic Plantpower

Afhankelijk van de analyse worden de juiste producten gekozen voor de behandeling van de hoofdhuid. We maken hierbij gebruik van biodynamisch gemicroniseerde planten van Oway die speciaal op dat moment gemengd worden voor optimale plantpower. Denk hierbij aan de zuiverende kracht van tijm of de ontgiftende werking van witte klei uit de Amazone. De peeling wordt met aandacht ingemasseerd terwijl je ontspannen geniet van your moment of zen.

Toe aan een ontspannen Head Spa Treatment? Maak dan snel een afspraak!

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Scan de QR-code en ontdek meer! Hongarijeplaats 4, Almere | 0365246352 | www.chifame.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).