Bruisende zaken

Michel Heinen heeft vis voor iedereen!

Michel Heinen heeft vis voor iedereen!

31-08-2018

Echte fijnproevers weten Vishandel Michel Heinen al goed te vinden, iedere zaterdag op de Markt in Almere-Haven. De verkoopwagen van de goedlachse Michel die altijd in is voor een praatje staat al weer drie jaar op het plein met de lekkerste verse vis, kant-en-klare maaltijden en ovengerechten.

Michel is enthousiast over zijn stekkie in Almere: “We hebben inmiddels een aardig vaste klantenkring opgebouwd. We rijden met meerdere verkoopwagens door het hele land vanuit onze thuisbasis Spakenburg. Van Arnhem tot Vianen en van IJsselstein tot Nieuwendijk en sinds drie jaar dus ook in Almere. Dat is natuurlijk een stad, maar in Almere-Haven kent iedereen elkaar. Het is net een dorp. Er wonen gezellige mensen met wie we al snel een leuke klantenrelatie opbouwden. Dat begint natuurlijk met kwalitatief goede producten die prijstechnisch ook in orde zijn. ‘Vis voor iedereen’ zeg ik altijd. Topproducten voor een mooie prijs. Dat concept werkt heel goed voor ons. We doen dan ook nooit concessies aan de kwaliteit. En dat waarderen de klanten.”

Hardlopers
De warme gebakken kibbeling, lekkerbekjes en Hollandse nieuwe zijn de hardlopers bij de verkoopwagen in Almere. “Maar er zijn nog veel meer producten die de mensen echt bij ons moeten komen proeven en beleven.”

Zalmrollade
“We geven ook graag advies over de juiste bereidingswijze. Ook via onze Facebook-pagina. Zo hadden we pas nog onze Italiaanse weken met bijvoorbeeld prachtig gevulde zalmrollade en ovengerechten zoals quiche met zalm die je binnen 20 minuten op tafel hebt staan. Want gemak dient de mens.”

Tip
Vishandel Michel Heinen is bijna het hele jaar door iedere zaterdag te vinden aan de Markt in Almere-Haven

“Kom onze vis proeven en beleven!”

Iedere zaterdag op de Markt in Almere-Haven Open van //10.00 " target="_blank">10.00 tot 17.00 uur vishandelmichelheinen@hotmail.com Facebook: Vishandel Michel Heinen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).