bruisende zaken

Body Care staat centraal bij De Sportclub

Body Care staat centraal bij De Sportclub

31-10-2018

Bij Trainingscenter De Sportclub in Almere kun je terecht voor een uiteenlopend scala aan sportieve activiteiten die goed zijn voor lichaam én geest. In deze Bruisende Zaken richten we de schijnwerper op de gezondheidstrainingen die gekoppeld zijn aan conditieverbetering en de Body Care studio.

“Onze persoonlijke benadering wordt erg gewaardeerd en zorgt ervoor dat doelen sneller behaald worden”

Eigenaren Frans van Leeuwen en Sandra Haan houden zich al vijftien jaar bezig met alles wat te maken heeft met sport en een gezonde leefstijl: “Onze Body Care studio sluit daar perfect op aan. Je kunt er diverse massages ondergaan. Die behandelingen koppelen we dan aan leefstijladviezen en personal training.” Preventieve zorg “In principe is alles gericht op preventieve zorg. We proberen de mensen die bij ons sporten ook leefstijlbewust te maken door ze te begeleiden bij het beter omgaan met hun lichaam. Niet alleen door op voeding te letten, maar ook door massages die het lichaam sneller helpen te herstellen en ook heilzaam zijn voor de geest.” Massagetherapie Door deze aanpak van De Sportclub raak je beter in balans na een fysieke training en heb je de volgende keer weer voldoende energie om te gaan sporten. “Op die manier behandelen we ook mensen die last hebben van stress met behulp van massagetherapie. Alles om zowel mentaal als fysiek goed in conditie te geraken.” De Sportclub biedt als het gaat om personal training échte 1-op-1-ondersteuning in de vorm van het Vitaal Fit-programma. “En dan niet alleen op het fysieke vlak of als hulp bij het afvallen, maar ook als leefstijlverandering. Zo train je bij ons te allen tijde onder begeleiding van dezelfde trainer. Die persoonlijke benadering wordt erg gewaardeerd en zorgt ervoor dat doelen sneller behaald worden.” Kijk op www.trainingscenterdesportclub.nl voor alle mogelijkheden bij De Sportclub.

Trainingscenter De Sportclub Palmpolstraat 39 Almere www.trainingscenterdesportclub.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).