column

Heb jij of je kind een ‘label’ zoals  hoogbegaafd of dyslectisch?

Heb jij of je kind een ‘label’ zoals hoogbegaafd of dyslectisch?

01-03-2019

Hoogbegaafd of dyslectisch word je niet. Zo ben je geboren en de omgeving en de kansen die je krijgt aangeboden zijn van invloed op je ontwikkelingsvermogen.

In mijn praktijk help ik kinderen en volwassenen, ongeacht label of beperking, in hun ontwikkeling.

“Lesstof leren is tijdelijk, ontwikkeling is blijvend.“ Deze stelling typeert mijn visie op leren. Leren is namelijk niet alleen dingen onthouden of leren toepassen, maar ervaringen koppelen aan emotie en gevoel. Dan blijft het veel beter hangen.

Voor iedereen
Ik werk met de methodiek Mediërend Leren. Iedereen heeft hier baat bij. De meeste mensen komen in mijn praktijk omdat er een ‘probleem’ is. Met een heldere, nuchtere en praktische aanpak die gericht is op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, ligt mijn aandacht bij het vinden van mogelijkheden, kwaliteiten en het aanleren van vaardigheden om tot ontwikkeling te komen.

Neem contact met mij op voor een gratis eerste gesprek.

Claudia Benmesahel-Kruidbos | Gildenveld 26C Zeewolde | 06-19960759 | www.leerdenken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).