bruisende zaken

  Praktijk voor              expressie en gewaarzijn

Praktijk voor expressie en gewaarzijn

01-04-2019

“Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben... Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken… Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk… Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving. Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee... Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf...”

Een nuchtere, aardse manier van therapie met veel praktische aanknopingspunten

Herken je jezelf, je partner of kind hierin? Dan is het tijd om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met Suzan Abee van Praktijk voor expressie en gewaarzijn.

Rugzak
Suzan vertelt: “In de vele jaren die ik werkzaam ben als therapeut heb ik vele bijzondere, speciale en gevoelige mensen ontmoet en begeleid. Kinderen, jongeren en volwassen die vaak niet zien hoe uniek, creatief en getalenteerd ze zijn. Soms zonder, maar heel vaak met diagnoses zoals bijvoorbeeld burn-out, AD(H)D, PDD NOS, hoogbegaafd, emotieregulatie stoornissen. En vaak met een rugzak op, vol met nare onverwerkte ervaringen.”

Missie
“In de loop van de tijd ben ik gaan zien dat het helpen van deze kinderen, jongeren en volwassenen mijn missie is. In de therapie help ik om het eigen ‘anders-zijn’ te zien als uniek-zijn, voorbij diagnoses en (beperkende) gedachtes over jezelf en volledig in contact met de realiteit.” Tarieven De verschillende therapie-vormen beeldende therapie, energetische therapie/ reading en healing werken aanvullend en versterken elkaar.

“Begeleiding bij het verwerken van nare ervaringen, zodat je meer en meer in contact komt met een unieke creativiteit en gevoeligheid”

Kijk voor tarieven en vergoedingen op de website

De Steiger 77, unit 19b, Almere | 06-51745149 suzan@expressie-gewaarzijn.nl | www.expressie-gewaarzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).