column

CHANGED BY CHARITY ACTIEMAAND MS en FIT20

CHANGED BY CHARITY ACTIEMAAND MS en FIT20

01-04-2019

‘Ik ben in 2010 met fit20 begonnen en train nu negen jaar bij fit20 Almere. Ik heb een milde vorm van de ziekte MS. Ik hoorde via mijn buurvrouw over fit20. ‘Dit is iets voor jou’, zei ze.

Erica Post vertelt haar verhaal
Een gewone sportschool heeft mij nooit getrokken maar dit klonk mij inderdaad goed in de oren. En na anderhalf jaar trainen bij Gerda zijn mijn spieren een stuk sterker geworden. Natuurlijk slinger ik zo nu en dan, maar omvallen doe ik niet gauw meer! Ik zak niet meer door mijn benen en ik loop inmiddels zonder stok! Bij een lang stuk wandelen gebruik ik natuurlijk een rollator maar vroeger pakte ik daar de auto voor. Laatst was er een evenement bij de haven en daar ben ik gewoon naartoe gewandeld. Kon ik een glaasje wijn drinken. Maar als het een korter stuk is laat ik tegenwoordig bewust de rollator weg. Ik merk de training in allerlei dagelijkse bezigheden en ik heb meer zelfvertrouwen.

Mijn rugklachten zijn verbeterd en ook mijn armen zijn sterker. Laatst keek ik in de spiegel en zag van die mooie spierbundels op mijn schouders. Dat heb ik nog nooit gehad, het lijkt wel of ik aan bodybuilding doe! De korte duur van de training is voor mij ideaal en Gerda is een hele fijne trainster. Samen met mijn buurvrouw waarmee ik train en Gerda, hebben we een extra band omdat we allen uit het Gooi komen. Dat maakt het wel gezellig en ik zeg dan ook vaak dat wij hier ook onze lachspieren trainen..

Ik raad fit20 aan iedereen aan. Ik heb de fit20 folder bij mijn revalidatie arts neergelegd en ik zei tegen hem: ‘Dit zou ik gaan adviseren als ik jou was. Kijk maar naar mij’.

Erica Post-Splinter (61 jaar) traint bij fit20 Almere en ondersteunt de Changed by Charity actiemaand van harte!

Ook interesse in een gratis proeftraining? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of kijk op de website: www.fit20.nl

fit20 Almere Transistorstraat 71D Oudweg 4 Almere 036-8200276 www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).