column

Lentekriebels!

Lentekriebels!

01-06-2019

De lente is weer van start gegaan: tijd voor de grote lenteschoonmaak! Wist je dat rommel en een overvol huis de grootste ergernis is tijdens bezichtigingen en het bekijken van de foto’s op Funda? Ga je binnenkort je woning verkopen? Mooi! De grote lenteschoonmaak komt dan goed van pas om jouw woning perfect te presenteren voor de verkoop.

Tips voor een opgeruimd en schoon huis
1. Maak een plan! Ga niet in het wilde weg opruimen en schoonmaken, maar maak een to-do list. Wat wil je opruimen en wanneer wil je het afhebben?
2. Alle spullen die niet meeverhuizen kun je alvast weggeven, weggooien of verkopen. Je hebt meer spullen dan je denkt. Zonde van de moeite, de ruimte en de tijd!
3. Spullen die langer dan een jaar in een doos op zolder staan, heb je blijkbaar niet nodig. Kom niet in de verleiding om elk item te gaan bekijken en te bewaren voor als je het ooit nog nodig hebt. (Hetzelfde geldt voor kleding!)
4. Zorg dat alle spullen een vaste plek krijgen. Hierdoor kan je alles ook makkelijker terugvinden. Scheelt een heleboel tijd en stress.
5. Wanneer alles opgeruimd en schoongemaakt is lijk je klaar te zijn, maar schijn bedriegt! De kunst is om routine te krijgen, zodat het ook netjes blijft. Handig als je onverwachts een bezichtiging krijgt!

Naast een opgeruimd en schoon huis komt er meer kijken bij de presentatie van een woning als je hem te koop zet. Heb je namelijk al eens gedacht aan de zichtlijnen of de (nieuwe) indeling van de kamers? Je kunt mij vrijblijvend bellen of mailen, zodat we kunnen bespreken wat verkoopstyling jou kan opleveren. Bijvoorbeeld een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

Staat je woning al (geruime tijd) te koop? Neem gerust contact op, want ook dan is de styling toe te passen. Dit is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld zakken in verkoopprijs. Bovendien verkort het ook de verkoopperiode.

Styling by Bo is actief in de regio’s Almere | Amsterdam | Hilversum | Lelystad en op aanvraag ook daarbuiten

06-36223706 | info@verkoopstylingbybo.nl | www.verkoopstylingbybo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).