bruisende zaken

Ib trading  Schoonmaakbedrijf & glasbewassing

Ib trading Schoonmaakbedrijf & glasbewassing

01-05-2019

IB Trading schoonmaakbedrijf & Glasbewassing uit Almere staat voor kwaliteit en uitgebreide service op facilitair vlak. Dit wordt uitgedragen door onze gemotiveerde schoonmaak-medewerkers. Naast glasbewassing en vaste schoonmaakwerkzaamheden, doen wij ook eenmalige opdrachten. U richt zich op uw core business terwijl wij zorgen voor totaal schoonmaakonderhoud op uw locatie.

WERKGEBIED
IB Trading is een regionaal opererend bedrijf, dit betekent concreet dat wij de keuze hebben gemaakt schoon te maken in de directe omgeving van Almere. Zo garanderen wij laagdrempelig en direct contact en een flexibel dienstenpakket.

DIENSTENPAKKET
IB Trading is er voor al uw schoonmaakonderhoud.

Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket bestaande uit o.a. schoonmaakdiensten, gevelreiniging, dakreiniging, vloeronderhoud en glasbewassing. Geen klus is ons te gek. Op zoek naar een professioneel en persoonlijk schoonmaakbedrijf?

WAAROM VOOR IB TRADING KIEZEN?
• Gespecialiseerde en gemotiveerde werknemers.
• Wij werken duurzaam en zijn maatschappelijk betrokken
• Vaste medewerkers verrichten werkzaamheden
• Samen met de klant denken wij in oplossingen
• Geen schoonmaakuitdaging is te groot voor ons

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zandzuigerstraat 55 Almere 06 30 712 339 | info@ibtrading.nl www.schoonmaakbedrijfibtrading.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).