column

‘De reis van je leven’     Liedjeslezing over het leven, liefde en afscheid

‘De reis van je leven’ Liedjeslezing over het leven, liefde en afscheid

01-06-2019

Waar bereid je je op voor als je op reis gaat en waar kun je je in het leven niet op voorbereiden? Een ding is zeker: we gaan allemaal dood... maar (hoe) bereid je je voor op je eigen afscheid?

Afscheid nemen gaat niet zozeer over de dood, maar juist over leven. Natuurlijk is er verdriet over wat niet meer is, of wat ooit geweest is en niet meer zal komen. Maar bij de invulling van een afscheid denken we ook terug aan mooie herinneringen: liefdevolle en vreugdevolle momenten. Een afscheid is daarom vaak met een lach en een traan…

In de liedjesvoorstelling ‘De reis van je leven’ gaat uitvaartzangeres Iris Jansen-van Ravenstein door middel van ervaringsverhalen, gedichten en liedjes met het publiek in gesprek over de dood. Een interactieve voorstelling over liefde, geboorte, groei, verlies en afscheid. Kortom: over het léven! Iris Jansen-van Ravenstein is uitvaartverzorger in Eindhoven en omgeving, uitvaartzangeres en woorddienstbegeleider.

Voor meer informatie: www.herinnerbaar.nl.

Datum en locatie
De liedjeslezing vindt plaats in het Afscheidshuis, Randstad 21 8, 1314 BL Almere op donderdag 13 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Vanaf 19.00 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar.

Aanmelden kan via www.yarden.nl/agenda.
De toegang is gratis.

Corine de Ridder is uitvaartverzorger bij Yarden & de Ridder en vertelt maandelijks over haar belevenissen in haar werk.

 

Randstad 21-08 | 1314 BL Almere 036 - 30 30 130 | www.yarden-deridder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).