column

Haarkleuringen
 van deze tijd

Haarkleuringen
 van deze tijd

01-08-2019

Tegenwoordig is haarkleuring een heel breed onderwerp geworden, het neemt bijna de helft, als het niet meer is, van de agenda in beslag.

Waar je als kapsalon jaren geleden meer klanten knipte, zie je tegenwoordig dat kleurbehandelingen de overhand krijgen, dus als kapper ben je verplicht om de studie ter attentie van kleuringen en de vernieuwde manier van kleuringen op te pakken.

Hoe wordt dat bij jullie in de salon aangepakt?


Wij voeren bij nieuwe- en bestaande klanten altijd standaard een kleurdiagnose uit, kennis is macht en ik ervaar het nog meer; kennis is succes behalen met de kleurbehandeling. Ieder die op de werkvloer staat volgt geregeld trainingen aangezien kleuringen elk jaar weer veranderen is dat een must!


Hoe zijn jullie zover gekomen, om op dit moment als een van de weinige in Almere, zo sterk op haarkleuringen te focussen?


Ik geef landelijk salontrainingen en ervaar bij elke salon de nood om te blijven leren! Zodoende blijf ik ook leren, zo simpel is dat! Alleen in deze drukke tijden moet je daar tijd voor maken. Zodoende heb ik jaren geleden mijn kleurspecialisme uitgebreid door mijn deelname aan het Spectrum – vereniging voor haarkleurspecialisten – hetgeen mij heeft verrijkt. Ik word door de meeste onverwachte dingen in het leven geïnspireerd om zo elke dag weer het beste uit mijzelf te halen en uiteindelijk de mooiste kleuringen te creëren. 


Wat is jullie meest uitgevoerde kleurbehandeling? 


Blonde tinten zijn onze specialiteit, koel matte- tot iriserende warme blonde tinten… Door verschillende merken in huis te hebben, kunnen wij ook de mooiste en de meest houdbare kleuringen creëren; corrigerende kleuringen zijn de behandelingen die ons elke keer tot het uiterste uitdagen.


 

Ismahan Obenali | Flipjestraat 31, Almere Buiten | 06 45 73 55 25 | www.queenshairstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).