bruisende zaken

Van passie naar werk

Van passie naar werk

01-09-2019

Als je op de basisschool al roept dat je later als je groot bent schoonheidsspecialiste wil worden en je die uitspraak ook daadwerkelijk waarmaakt, dan kan het niet anders dan dat je van je passie je beroep hebt gemaakt. Iets wat Joyce Stallen - van Hattum alleen maar kan beamen.

Ik bied basisbehandelingen en specialistische behandelingen

Rust

“Ik riep inderdaad als klein meisje al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden”, lacht Joyce. “Ik geniet echt van dit werk en kom er zelfs door tot rust. En die rust draag ik dan weer over op mijn klanten waardoor zij op hun beurt heerlijk kunnen ontspannen.”

Behandelingen

Inmiddels werkt Joyce alweer negentien jaar als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste tien jaar vanuit haar eigen salon aan huis. “Iedereen is bij mij welkom voor een breed scala aan behandelingen. Ik bied zowel de basisbehandelingen als meer specialistische behandelingen.” Zo kun je bij Salon La Beauté onder andere terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, ontharing, visagie en pedicure. “Een compleet overzicht is te vinden op mijn website.”

Optimaal genieten

In haar salon werkt Joyce uitsluitend met kwaliteits-producten, zoveel mogelijk op natuurlijke basis.

“Én met een zeer scherpe prijs-kwaliteit-verhouding. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen naar de schoon-heidsspecialist kan, ook als je een iets krapper budget hebt. Waardoor ik mij nog meer weet te onderscheiden? Door mijn passie natuurlijk en door het feit dat ik uitgebreid de tijd neem voor al mijn klanten. Haastwerk is er bij mij dan ook niet bij, want ik wil dat al mijn klanten echt optimaal kunnen genieten. Salon La Beauté is een schoonheidssalon waar je een moment tot rust kunt komen. Laat jezelf verwennen. Ontspanning, frisheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. Neem een stap opzij, verlaat de bekende paden van het dagelijks leven en vind je oase van rust.”

Ben jij ook toe aan zo’n heerlijk moment voor jezelf? Maak dan snel een afspraak bij Salon La Beauté en laat je verwennen!

Eigenaar: Joyce Stallen - van Hattum | Gouddonk 3, Breda | 06-33901408 | www.salon-labeaute.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren