bruisende zaken

Laat je inspireren bij Stof & Wol

Laat je inspireren bij Stof & Wol

01-10-2019

Wat ooit begon als hobby, is voor Lilian Kuijstermans inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. Vol passie houdt ze zich tegenwoordig in haar stoffenwinkel Stof&Wol bezig met stof in de breedste zin van het woord.

De wat hippere dingen

“Voorheen was ik puur als hobby veel met stof bezig. Net als vele anderen liep ik echter tegen het probleem aan dat er in Breda en omgeving helaas geen stoffenwinkel met echte leuke stoffen te vinden was. Een gat waar ik ruim drie jaar geleden ben ingesprongen door mijn eigen stoffenwinkel te openen met de wat hippere dingen. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad, want hoe geweldig is het dat ik nu de hele dag mag werken met mensen die dezelfde passie hebben als ik?!”

Stoffen en meer

Bij Stof & Wol slaag je niet alleen voor de leukste stoffen, maar ook voor garens en fournituren in alle soorten en maten. “Daarnaast verzorgen we ook workshops zodat iedereen zelf kan ontdekken wat allemaal met stof mogelijk is. Echte beginnersworkshops, maar ook workshops voor de gevorderde creatievelingen, zoals een workshop over hoe je meer uit je lockmachine kunt halen.”

Brede doelgroep

“In die ruim drie jaar zijn we behoorlijk gegroeid. Ik begon in mijn eentje en inmiddels staan we hier alweer met z’n vieren. Het loopt dus allemaal prima. Niet zo vreemd ook, want het is tegenwoordig bijvoorbeeld weer ontzettend populair om je eigen kleren te maken. Niet eens meer zoals voorheen om geld te besparen, maar vooral om unieke kleding te kunnen dragen. Onze doelgroep is dan ook heel breed, van jonge meiden (of jongens) tot het wat oudere publiek en alles daar tussenin. En iedereen voorzien wij uiteraard graag van advies, mocht daar behoefte aan zijn.”

Openingstijden dinsdag
- vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Bij Stof&Wol vind je 120 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en bijdetijds assortiment.

Belcrumweg 24 Breda 076-5327424 info@stofenwol.nl www.stofenwol.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).