bruisende zaken bruisende zaken

Kom je ook genieten?

Kom je ook genieten?

01-12-2019

Tijd voor luxe Bacchi’s koffie, smaakvolle Or Tea? en heerlijke Callebaut warme chocolademelk in zeven smaken. Voor de lekkere trek is er een ruime keus aan gebak (o.a. van Teurlings Patisserie), Luikse wafels en vooral heel veel Leonidas chocolade die wij als enige in Breda verkopen. Met meer dan tachtig verschillende smaken in ons assortiment is er voor ieder wat wils! Nieuw in ons assortiment zijn de Bites van SUE. Zoet zonder suiker, lactosevrij, glutenvrij en vegan.

De sfeervolle en luxe aankleding van Lin’s Lounge & Chocolat Bar nodigt uit om even heerlijk bij te komen van een dagje winkelen of om lekker bij te kletsen met vrienden.

Iedereen is welkom om in alle rust te komen genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben, ook voor een gezellig praatje komen onze klanten graag bij ons terug.

December is de tijd van liefde, dankbaarheid, samenzijn met familie en cadeautjes onder de kerstboom. Uiteraard spelen wij daarop in, met een grote variatie aan kerstchocolade cadeaus van Leonidas. In ons cadeaugedeelte: servies, feestelijke servetten en kaarsen van PPD Products en Ambiente. Kleurrijke theecadeaus van de twaalf smaken Or Tea? die wij ook in onze Lounge schenken.

Op zoek naar originele relatiegeschenken? Bij Lin’s wordt alles naar uw wens, stijlvol verpakt. Van kleine geschenkdoosjes met vier Leonidas bonbons tot aan luxe, door u zelf samengestelde cadeaupakketten. Wie wordt er nu niet blij van chocolade? Speciaal in deze feestelijke maand zijn wij voor u alle dagen geopend, uitgezonderd 25 en 26 december.

Wij wensen u een feestelijke decembermaand toe. Tot ziens bij Lin’s! Bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar maken we ons op voor een feestelijke december maand!

Eigenaar: Linda van Aalen | Halstraat 17, Breda | 076-8200912 | www.chocolatbar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik