bruisende zaken

Tapasbar Hacienda

Tapasbar Hacienda

01-01-2020

Namens het volledige team van Tapasbar Hacienda wensen wij iedereen een onbeperkt gelukkig nieuwjaar!

Ook in 2020 staan wij uiteraard voor u klaar met onze heerlijke gerechten. Een keur aan overheerlijke tapas waarvan je op woensdag en donderdag in Breda aan de Baronielaan onbeperkt kunt genieten. Geen moeilijke menu’s, maar gewoon een heerlijk gevarieerd aanbod van de meest verse en smakelijke tapas.

Al ruim dertien jaar is Tapasbar Hacienda een begrip in Zwijndrecht en sinds 2018 ook in Breda op een prachtige locatie aan de Baronielaan. Twee gezellige restaurants waar je in een typisch Spaanse sfeer geniet van een breed scala aan overheerlijke tapasgerechten. Genoten van een heerlijke middagwandeling in het Mastbos? Vanaf 16.00 uur ben je bij ons van harte welkom om je weer lekker op te warmen aan de Spaanse toppers uit onze keuken, vergezeld van een echte Spaanse vino of cerveza.

Écht Spaans De gerechtjes zijn Spaans, net als de bieren en de wijnen en zelfs de inrichting is Spaans met echte Spaanse tegeltjes.

Gewoon een heerlijk avondje uit in een ontspannen setting, of het nu gaat om een gezellig etentje of wellicht een verjaardag of bedrijfsborrel.

Neem voor meer informatie of om een tafeltje te reserveren gerust eens een kijkje op www.tapasbarhacienda.nl.

Baronielaan 320 Breda 076-5320184 www.tapasbarhacienda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).