bruisende zaken

Afslanken?

Afslanken?

01-02-2020

De wetenschappelijk bewezen vet bevriezingbehandeling die bij ons in Prinsenbeek (Breda) wordt aangeboden, biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd! Wil jij ook snel en veilig afslanken? Kies dan voor vet bevriezen!

Vet bevriezen: hoe werkt het?
Als vetcellen aan extreme kou worden blootgesteld, dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet wat de vetlaag geleidelijk aan dunner zal maken. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Meestal zijn onze klanten na drie behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld één onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Ben jij benieuwd wat cryolipolyse voor jou kan betekenen?
Vul dan het contactformulier in op onze website voor een vrijblijvend intakegesprek.

Samen werken we op diverse wijze aan jouw figuur en gezondheid.
Kies wat bij je past; bewegen warmtecabine afslanken powerslim


POWERSLIM
BALANCE
VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE)
ORTHOMOLECULAIR
VOEDINGSADVISEUR
 

Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken,
raag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een
gratis adviesgesprek of proefles.

 

Groenstraat 4, Prinsenbeek Praktijkruimte in ’t Kraaienest Tweeschaar 12, Breda 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).