bruisende zaken

Traiteur & Catering  Rommens

Traiteur & Catering Rommens

01-04-2020

Traiteur & Catering Rommens kan terugblikken op een een lange geschiedenis. Wist u overigens dat Catering Rommens is voortgekomen uit een slagerij? Wij zijn gespecialiseerd in catering in allerlei vormen en maten, welbekend in regio Breda en omstreken. Voor elke soort gelegenheid is er een uitgebreide keuze aan buffetten, schotels, lunches, et cetera. Ook voor bedrijfsborrels en -feesten zijn er uitgebreide mogelijkheden.

Van slagerij naar cateringbedrijf

Begin 2000 zijn de slagerij- en inmiddels ook cateringactiviteiten naast Raamsdonksveer ook in Bavel van start gegaan. Gelet op de vestiging nabij de snelwegen richting Tilburg, Breda, en Etten-Leur, alsmede de ligging in de grensstreek, kon daarmee ook het verzorgingsgebied naar België worden uitgebreid. Uiteindelijk werd alles geconcentreerd vanuit Bavel en werd de slagerij in Raamsdonksveer gesloten.

Nieuw pand!

In 2009 vond in Bavel een grote verbouwing plaats. De voormalige schuur werd omgebouwd tot een multifunctionele en goed geoutilleerde bedrijfsruimte die voorzien is van alle faciliteiten die voor catering noodzakelijk zijn. Er wordt nu gewerkt vanuit zowel een aparte warme als koude keuken en er is ruim voldoende koel- en opslagcapaciteit aanwezig.

Nieuwe eigenaren met dezelfde filosofie

Eind 2014 onderging het bedrijf een fikse verandering. Kees en Dorinda Rommens droegen de zaak over aan twee van hun medewerkers: Stefan van den Hoever en Leon Borburgh. Beiden hadden inmiddels ruime ervaring opgedaan binnen het bedrijf waardoor de overname nooit invloed heeft gehad op de bedrijfsvoering. Pure ambachtelijke productie is het handelsmerk gebleven. Er ging een frisse wind door het bedrijf, maar er is bewust voor gekozen om de bedrijfsnaam te handhaven. Traiteur & Catering Rommens is voorzien van het HACCP-certificaat en is door de erkenning als ‘leerbedrijf’ ook in staat enthousiaste mensen op te leiden.

Website

De ontwikkeling van Traiteur & Catering Rommens heeft ook op het internet grote stappen emaakt. Hoewel men al enige tijd via de webshop kon bestellen, is dit door een grote metamorfose van de website nog eenvoudiger geworden. Ook voor simpele en korte vragen kan men via de online chat terecht bij een van de medewerkers.

Toekomst

Traiteur & Catering Rommens zal blijven staan voor persoonlijke aandacht en op maat georganiseerde feesten en partijen. De komende jaren zullen in het teken blijven staan van de klant en zijn wensen en voorkeuren. Elk feest is uniek en Traiteur & Catering Rommens zorgt graag voor een onvergetelijke ervaring!

Nieuwsgierig geworden naar ons mooie bedrijf? Neem gerust contact op!

Woestenbergseweg 1, Bavel | 0161- 433225 | info@traiteurcateringrommens.nl | www.traiteurcateringrommens.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken